VERZENDKOSTEN EN LEVERING

 

Verzendkosten Land Standaard (tot 2 kg) Brievenbuspakket Briefpost
Nederland €5,95 €5,95 €2.95
Duitsland en Belgie €8,95 niet mogelijk niet mogelijk
Overige EU €12.50 niet mogelijk niet mogelijk
Zwitserland, Noorwegen €12.00 €8.95 niet mogelijk
Verenigde Staten €20.00 €11.00 niet mogelijk

Bestellingen boven € 60.- worden gratis verzonden naar Nederland.

Bestellingen boven € 75.- worden gratis verzonden naar Belgie en Duitsland

Bestellingen boven € 100.- worden gratis verzonden naar Zwitserland en Noorwegen, overige landen binnen de EU

Bestellingen boven € 200.- worden gratis verzonden naar de Verenigde Staten

 

Je bestelling liever afhalen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Stuur hiervoor een mail naar info@carenb.nl

 

Levering

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden en anders de volgende werkdag.

 

Je bestelling wordt verstuurd via PostNL of DPD.

 

Zodra wij jouw pakket aan het postbedrijf hebben aangeboden/overgedragen ontvangt je een link met Track & Trace nummer van het pakketbedrijf waarmee je zelf het pakket kunt volgen.

 

Indien je niet thuis bent als het pakketje wordt bezorgd, dan wordt je pakketje (afhankelijk van het postbedrijf) de volgende dag nogmaals aangeboden of het wordt bij de buren afgeleverd of je kunt het een dag later afhalen op de afhaal  locatie. Je vindt dan een briefje in de brievenbus met meer informatie.

 

Levertijd van de pakketvervoerder ter indicatie: Nederland 2-3 dagen. België en Duitsland 5-7 dagen. Naar de VS 4-7 dagen, maar dit kan oplopen tot 3 weken.

 

Vertraging in de bezorging kan gebeuren. Kijk altijd even op de link die je via de mail hebt ontvangen om de actuele status te bekijken. Is je pakket na 5 werkdagen nog niet geleverd, neem dan contact met ons op. Stuur hiervoor een mail naar info@carenb.nl