RETOURNEREN EN HERROEPING

 

Retourneren                    

Heb je het verkeerde artikel besteld of is het artikel niet naar wens? Dan heb je de mogelijkheid om het artikel te retourneren. Hierbij zijn de volgende spelregels van toepassing:

  1. Stel ons binnen 14 dagen op de hoogte van het feit dat je een artikel wilt retourneren. Dit doe je middels een e-mail aan info@carenb.nl. Vergeet hierbij niet je ordernummer te vermelden. Voor de goede orde: stuur nooit het artikel retour zonder eerst in overleg te gaan met ons.
  2. Ter bevestiging van je retourmelding ontvang je van ons per mail een retourformulier. Print deze uit en stuur dit formulier binnen 14 dagen met het artikel dat retour komt aan ons terug. 
  3. Stuur het artikel voldoende gefrankeerd aan:

          Caren B

          De Noor 45a

          7481 RL Haaksbergen

Let op! Alleen voldoende gefrankeerde retourzendingen worden aangenomen. Niet voldoende of niet-gefrankeerde retourzendingen worden geweigerd en gaan weer retour afzender.

Wij raden je aan om een bewijs van verzending te bewaren. Caren B is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging tijdens de verzending.

 

Goed om te weten

  • Het retour sturen is voor jouw eigen rekening. Er worden alleen voldoende gefrankeerde zendingen aangenomen. Niet voldoende of niet-gefrankeerde retourzendingen worden geweigerd en gaan weer retour afzender.
  • Het artikel dient met alle mee geleverde toebehoren en eventueel mee geleverde presentjes terug gestuurd te worden.

 

Beschadigd of verkeerd product ontvangen 
We doen ons uiterste best je bestelling in goede staat af te leveren. Mocht je toch een beschadigd artikel hebben ontvangen of hebben wij jou per abuis het verkeerde artikel verzonden, dan wordt dit door Caren B kosteloos omgeruild voor het juiste artikel. De kosten van het retour sturen zijn dan voor rekening van Caren B.

 

  1. Stel ons binnen 14 dagen op de hoogte van het feit dat je een beschadigd of verkeerd artikel hebt ontvangen. Dit doe je middels een e-mail aan info@carenb.nl. Vergeet hierbij niet je ordernummer te vermelden. Voor de goede orde: stuur nooit het artikel retour zonder eerst in overleg te gaan met ons.
  2. Ter bevestiging van je melding ontvang je van ons per mail een retourformulier. Print deze uit en stuur dit formulier binnen 14 dagen met het artikel dat retour komt aan ons terug. 
  3. Stuur het artikel voldoende gefrankeerd aan:

          Caren B

          De Noor 45a

          7481 RL Haaksbergen

Let op! Alleen voldoende gefrankeerde retourzendingen worden aangenomen. Niet voldoende of niet-gefrankeerde retourzendingen worden geweigerd en gaan weer retour afzender.

 

Wij raden je aan om een bewijs van verzending te bewaren. Caren B is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging tijdens de verzending.

 

Herroeping
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw artikel retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

 

Enkel de kosten voor retour van bij jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van je pakket en de vervoerder. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Caren B geretourneerd worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@carenb.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten mits het artikel reeds in goede orde retour ontvangen is. Stuur nooit het artikel zelf retour zonder ons eerst op de hoogte te stellen. Je ontvangt namelijk van ons een retourformulier met instructies.

Mocht het artikel beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het artikel te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het artikel aan jou doorberekenen. Behandel het artikel dus met zorg en zorg ervoor dat dit bij een retour goed verpakt is.


Uitzondering maatwerk
Een artikel dat volgens de door jou ingevoerde specificatie op maat is gemaakt kan helaas niet retour gestuurd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.