Webshop Caren B bestaat 1 jaar !

Gepubliceerd op 1 november 2021 om 12:51

Hoera! Al weer een jaar geleden openden we trots de online deuren van onze webshop Caren B. Wat gaat de tijd toch snel.

 

Het begon ca 15 maanden geleden met het idee om comfortabele en hippe hondenkleding te maken. Caren ging aan de slag met het ontwerpen en maken van hondenkleding voor de vier woefjes van haar zus.

 

Zuslief plaatste af en toe foto's van haar woefjes in de hondenkleding op facebook. Hier werd super enthousiast op gereageerd. Regelmatig kwam de vraag waar de hondenjas of hondenpyjama gekocht was. Je raadt het al, het idee om een webshop met hondenkleding te beginnen was geboren.

 

De webshop moest natuurlijk ook gevuld worden. Van het begin af aan was duidelijk dat we geen massaal geproduceerde hondenkleding van buitenlandse webwinkels zouden verkopen. Dus ging Caren zelf aan de slag om met haar label Caren B in haar eigen atelier in Haaksbergen comfortabele en hippe hondenkleding in een beperkte oplage te maken. Samen met zuslief werden er foto's gemaakt voor de webshop en de woefjes groeiden uit tot echte fotomodellen. 

 

Inmiddels is de Caren B webshop flink gevuld met comfortabele en hippe Modern Dog Fashion. Onze collectie hondenjasjes, hondenpyjama's, hondenshirts, hondenloungepakken en honden bandana's is onlangs uitgebreid met fleurige loopsheidbroekjes. 

 

Langs deze weg willen we iedereen bedanken die ons het afgelopen gesteund heeft en de klanten in Nederland en Belgie bedanken voor het vertrouwen in ons. Fijn om te zien dat velen van jullie de webshop keer op keer weten te vinden en enthousiast onze berichten op de socials (Instagram, Facebook en TikTok) liken en delen. 

 

We vieren feest, een hele week lang zelfs! Neem snel een kijkje in onze webwinkel www.carenb.nl en shop de Modern Dog Fashion voor je lieveling met een feestelijke korting. Voer in de periode vrijdag 26 november 2021 tot en met vrijdag 3 december 2021 bij je bestelling kortingscode HOERA in en ontvang 10% korting op je bestelling. 

 

We hopen jullie snel weer te zien! Ondertussen zijn we al weer druk bezig met nieuwe Modern Dog Fashion. We kunnen haast niet wachten om jullie deze te laten zien.

 

Veel liefs, Caren B

 

en de fotomodellen van Caren B:

  Claire (Franse bull)

❤  Emmelie (Franse bull)

  Delphine (Franse Bull en dochter van Claire)

  Stoppel (Chihuahua mix)

  Dickey (Shih Tzu mix)

Reactie plaatsen

Reacties

Elly Gabriels, Bullenhuisje2.0
3 jaar geleden

Goedenavond, wij zijn Elly en Ingeborg Gabriels van Bullenhuisje2.0 in STEENBERGEN. Wij vangen Engelse Buldoggen op. We hebben 2 vaste bewoners, Happy en Joy...
Mijn vraag is, kunnen de pyjama’s ook voor Engelse Bulldogjes? Ze zijn nie5 heel groot maar wel wat steviger als een Franse.....😊😉
Graag u antwoord, super leuke spullen hebben jullie 👍👍 Groetjes Elly en Ingeborg...
Jullie kunnen ons volgens op Facebook Bullenhuisje2.0

Caren Bartlema
3 jaar geleden

Dag Elly en Ingeborg,
Fijn dat jullie zo enthousiast zijn over onze Modern Dog Fashion. Onze ontwerpen hebben de Franse bull als uitgangspunt. Natuurlijk is niet iedere Franse bull gelijk, vandaar ook dat we meerdere maten voeren. Om eerlijk te zijn denk ik dat de borstkas van de Engelse bull te fors is voor onze pyjama's. Je kunt natuurlijk altijd een grote maat kiezen en deze retourneren indien het niet goed zit.
Groetjes Caren B