BEURZEN / EVENEMENTEN

De bullendag

Zondag 25 augustus 2024

Zondag 25 augustus vind de 3de editie plaats van De Bullendag. Ook dit jaar wordt het buiten terrein van Kynologenclub in Heerjansdam omgetoverd tot de leukste Bullendag van Nederland. Een leuk event waar u samen met uw bulldog naar toe kan! Tijdens de Bullendag wordt uw hond in het zonnetje gezet! U kunt samen langs de hondenfotograaf, andere speelmaatjes ontmoeten, deelnemen aan leuke activiteiten en natuurlijk heerlijk shoppen bij de bullenbraderie met verschillende standhouders. Kortom een gezellige dag voor alle Mops, Franse, Engelse, Old english, New english en Amerikaanse bullenfans. Ook aan kinderen is gedacht ze kunnen zich prima vermaken in de knutselhoek en er wordt gratis geschminkt.

 

De Bullendag vind plaats op het buitenterrein van Kynologenclub Dordrecht e.o. in Heerjansdam. Het evenement begint zondag 25 augustus om 10:30 uur en is om 17:00 uur afgelopen.
Adres: Molenwei 5, 2995 BL te Heerjansdam.

 

Ook Caren B Modern Dog Fashion is op deze super leuke dag van de partij!

Wil je samen met je lieveling onze Modern Dog Fashion passen en shoppen of gewoon even gedag zeggen? Kom dan gezellig bij onze eigen stand langs op dit fantastische evenement.

 

Op deze dag hebben we speciale beursaanbiedingen en is er Modern Dog Fashion te koop die nog niet via onze webshop verkrijgbaar is.

 

We hopen je op zondag 25 augustus 2024 in Heerjansdam tijdens de Bullendag te mogen begroeten in onze stand.

Caren B